Iscjeljujuća energija koju još nazivamo i Chi, Ki, Prana, životna energija, eter, pametna energija… kruži, odn. cirkulira našim tijelom. Kada ta iscjeljujuća energija na neki način zaspi i prestane aktivno raditi, tada se u našem organizmu javlja energetska blokada, disharmonija. Zašto se to dešava? Samo zato jer se čovjek otuđuje i okreće od prirode, na neki način, suprotstavlja joj se.

U prirodi je mir i kretanje energije, a u čovjeku blokada energije i nespokojstvo. Takav zastoj energije i nemir je čisti kontrast harmonije prirode i univerzuma, gdje sada kada smo u tome nezdravom, neprirodnom stanju, sada tražimo harmoniju, tražimo cjelinu kao takvu, odn. tražimo zlatnu sredinu. Tada kreću pitanja, a samo je jedan jedini odgovor – sve je energija i vibracija. Kada iscjeljujuća energija počne funkcionirati, kada nesmetano cirkulira našim tijelom, ona ne samo da odstranjuje energetske blokade, nego počinje da istjeruje razne negativne energije nakupljene u organizmu koje stvaraju bolesti.

Liječenje u kojem se koristi energetsko iscjeljivanje, bioenergija ili bioterapija spada u najprirodnije metode liječenja.

Aura je energetsko suptilno polje, odn. omotač koji okružuje naše tijelo ali ga i prožima.

”Starim je narodima već tisućama godina bila poznata moć sveprožimajuće kreativne sile, nevidljive, ali moćne energije koja ispunjava cijeli svemir, stvara život i održava ga. Zvali su je chi, prana, eter, životna energija i sl. Danas se u okviru kvantne fizike znanstveno tumači i dokazuje ono što je starim civilizacijama bilo već poznato i jasno.”        Zdenko Domančić

 

Sve je energija i vibracija. Dakle, vi ste energija, a energija ne može nastati ili biti uništena. Energija samo mijenja oblik.

Mi nismo samo fizička tijela. Mi smo više od naših tijela.

Naše tijelo je energija. Vi ste energetski magnet.

Budući da znamo da je sve u svemiru sačinjeno od energije koja vibrira na različitim frekvencijama, znamo da emitiramo sve vrste fizičkih, emocionalnih, mentalnih i duhovnih frekvencija upravo sada. Mi smo vibracijska bića, naša vibracija kreira našu realnost. Živimo u vibracijskoj realnosti.

Sve čemu pridajete važnost, fokus, razvija se i raste. A kada to, na što ste fokusirani počnete i osjećati, da misliti ali naglasak na osjećati, tada vi, odn. mi počnemo odašiljati vibraciju u Vortex (Vortex je izraz koji se u modernoj psihologiji, preciznije u zakonu privlačenja označuje kao vrtlog pozitivne energije koji se nalazi u drugoj dimenziji). Dakle, Vortex je paralelna vibracijska realnost. U Vortexu se nalaze svi naši snovi i želje, odnosno naše nefizičko ja. Naše uvjerenje kreira našu realnost. U Vortexu želite biti u miru, a ne u pravu. Najbrži način za ”ulazak” u Vortex je zahvalnost ili meditacija. Ništa drugo vam nije potrebno, nego postati sretni upravo sada, ovog trenutka, svjesnost sadašnjeg trenutka. No međutim, ako smatrate da vas ta činjenica ne zadovoljava, da je nekako malo prejednostavno, onda čitajte dalje.

Zakon privlačenja prirodni je zakon. Nepristran je i neosoban kao i zakon sile teže. Precizan je i točan. Baš kao i zakon sile teže, ni zakon privlačenja ne griješi. Aktivan je 24 sata na dan, 365 dana u godini. Da li mi vjerujemo u zakon sile teže ili ne vjerujemo, on radi, isto tako da li mi vjerujemo ili ne vjerujemo u zakon privlačenja, on radi. To su prirodni zakoni. To su univerzalni zakoni. Zakon privlačenja aktivno reagira na vašu vibraciju u svakom trenutku. Zakon privlačenja reagira na vaše emocije, kakve god one bile. To je zakon, to je moćan zakon.

Sve se događa za veće dobro, za moje najveće dobro. Kontrasti su tu s razlogom. Kontrast je dio kreacije. Kontrast, problem, izazov ili neželjena trenutna situacija, traje toliko dugo dok ne promijenite svoju priču, dok ne maknete fokus. Logika i um vam tu neće pomoći. Problem i rješenje nisu na istoj vibraciji. Treba dići svoju vibraciju. Kontrast je sastavni dio života. Imajte povjerenja u Svemir. Imajte povjerenja u vlastite instinkte. To vas Svemir nadahnjuje. Imajte povjerenja, vjerujte, imajte vjere. Tu se javlja promjena, mijenjajte se, promjena je prirodna. Moć namjere.

Ja nisam promatrač, ja sam kreator, ali u to treba sebe uvjeriti, ja sam svjestan kreator, a ako je to ipak preveliki zalogaj, ako je to vibracija sa kojom ZA SADA ne možete rezonirati (Vibrational Alignment) onda ostajemo, jesmo nesvjestan kreator. Logika nas koči. Osjećajte život, to se vježba. Podsjetite se. Znate kako možemo pojesti slona? Malo po malo, zalogaj po zalogaj.

Manifestacija je ovisna isključivo o meni. Svaka misao vibrira. I emocije su te koje vibriraju. Ali emocije su te na koje djeluje zakon privlačenja. Kako mijenjamo svoju emociju, tako mijenjamo i svoju vibraciju. Emocija je razgovor vas i vašeg nefizičkog ja. Što nama izaziva emocije? Misli ili uvjerenja izazivaju emocije. Emocije su biokemijski proces koji označava vašu vibracijsku frekvenciju. Emocija je prva manifestacija. Emocija je manifestacija vaših misli. Vanjski događaj je druga manifestacija. Emocije su nevjerojatan dar koji nam pokazuje što mislimo sada. Dobivate upravo ono što osjećate, a ne toliko ono o čemu razmišljate, sada, ovog trenutka. Emociju izazivamo sami sebi.

Vi ste ti koji izaziva emociju, koja vibrira i na taj način privlačite u svoj život sva ta razna iskustva po zakonu privlačenja.

Emocija niske vibracije koja također može biti etiketirana kao: minus stanje (-), slabo osjećajno stanje – negativne emocije ili štetne energije. Štetne energije u nama stvaraju bolesti. Negativnu energiju stvaraju slijedeći osjećaji: (gnjev, bijes, strah, tuga i žalost, nemir, utučenost, pesimizam, sumnja, zabrinutost, ljubomora, depresija…). Destruktivni utjecaj tih negativnih energija je velik. Negativna emocija daje vam osjećaj odvajanja od vašeg izvora, od onoga što uistinu jesmo.

Slaba pitanja – kada sami sebi postavljate slaba pitanja, u vašim mislima pokreće se (momentum) negativan smjer vizualizacije. Ako donosite odluke niskih vibracija, kada spuštate svoju vibraciju – to će otvoriti vrata svakakvim izazovima u vašem životu. Sve se svodi na zakon privlačenja: frekvencija kojom vibrirate, privlačiti će sličnu frekvenciju.

Emocija visoke vibracije koja se također naziva još i: plus stanje (+), dobro osjećajno stanje – pozitivne emocije (zahvalnost, optimizam, pozitivno iščekivanje, zadovoljstvo, radost, strast, entuzijazam, pozitivan stav…)

Dobra pitanja su evolucija koja se javlja nakon faze života: Ja to znam! Kada se otvorimo znanju, kada se otvorimo mudrosti. Kada sami sebi postavljate dobra pitanja, tada u vašim mislima pokrećete pozitivan smjer vizualizacije. Dobro pitanje može biti: Zašto sam ja danas sretan? Ili, Zašto će biti danas za mene sretan dan? Ne bi li bilo lijepo da sam ja zdrav? Ovoga se trenutka možemo početi osjećati zdravima.

Kada smo u našem pravom, zdravom stanju, naša frekvencija i energija uvijek teži biti najviša i najpozitivnija što može.

Vi ste na vašoj najčišćoj, najvišoj frekvenciji kada ”spustite ručnu kočnicu”, kada jednostavno pustite stvari da budu onakve kakve trebaju biti i kada počnete slušati sami sebe, svoj unutarnji glas, svoju intuiciju. Kako otpustiti otpor? Zahvalnošću. Kada otpustite otpor, prestanete davati pažnju svemu lošem u svom životu (držati u fokusu) i umjesto toga, skrenuti fokus na sve dobro što se događa u vašem životu, kada se zahvalite. Zahvalnost. Kada osjetite zahvalnost. Hvala.

Kako ćete znati dali imate visoku frekvenciju, emociju visoke vibracije, (+) stanje? Znat ćete, osjećati čete se dobro. Za takvo stanje ne traži se pomoč, tada vi zračite.
Vibracijski se uskladite sa Izvorom, koji u stvarnosti jeste. Potrebna je samo skrb za svoje osjećaje, kako se osjećate i spremnost da osviješteno napredujete po emocionalnoj ljestvici nazad u vibracijsku usklađenost sa time što uistinu jeste.

Promatrajte, opustite se i budite svjesni svojih misli. Otpor je samosabotaža potaknuta strahom koji donosi više napetosti u vaše živote.

Svi smo svjesni stvari koje utječu pozitivno na nas. Cilj je da sami sebi podignemo osobnu vibraciju. Taj dar smo dobili prilikom utjelovljenja, odn. rođenja. Na kraju dana, vi ste jedini s mogučnošću promjene osobne frekvencije. Nitko ne može vibrirati umjesto vas. Nitko ne može misliti ili osjećati umjesto vas samih. Vi ste odgovorni samo za jednu osobu – to ste vi!

Kao što prvo se moraš naspavati da bi bio odmoran, isto tako, prvo moraš biti sretan da bi privlačio dobre stvari u svoj život, takvo je pravilo zakona privlačenja.

Resetirajte se, nacrtajte si osmjeh na ustima, razvucite osmjeh na licu. Osmijeh je uistinu lijek, dokazano je da, iako odglumimo osmjeh poboljšati će se naše raspoloženje. Osmijeh šalje kemijske reakcije tijelu, ubrzava se protok krvi (smanjuje rizik od srčanih bolesti), smanjuje razinu šečera u krvi i sagorijeva kalorije. Smijeh privlači radost, oslobađa vas negativnosti. Ne ide, ne možete razvući osmjeh? Učinite slijedeće, sada! Uzmite kemijsku olovku u ruku i stavite je vodoravno  u svoja usta, ne gutati kemijsku, već je zagrizite, eto to je osmijeh.

Vi ste najmoćniji magnet u svemiru. Sličnosti se privlače. Znanstveno je dokazano kako je afirmativna misao (+) stotinu puta moćnija od negativne (-). Očekivanje je moćna privlačna sila. Očekujte ono što želite, ne očekujte ono što ne želite.

Najmoćniji ste odašiljač u svemiru.

Osjetite mir u sebi, vi u miru, vi ste generator osjećaja, osjetite zahvalnost sada, osjetite unutarnji mir.

Vaš termostat, vaš trenutni termostat, trenutno stanje, stanje sada, vaš identitet možete stalno mijenjati. Vi imate ruku na vašem termostatu osjećaja, a gdin.

dr. Aleksander Šinigoj (jedan od mojih učitelja) rekao bi ”sve do kraja života”. ”Dakle, samo i ništa više nego do kraja života.”

Ne privlačite samo to što mislite. Privlačite to, tko ste sada, ovog trenutka. Privlačite ono što osjećate sada, ovog trenutka. Kako nas zakon privlačenja uči, svemir se usklađuje s našom frekvencijom kako bi nam pružio više tog istog.

 

”U iscjeljivanju je poznat učinak placeba. Nadalje, ljubav i zahvalnost mogu rastvoriti sveukupnu negativnost u našem životu, bez obzira na to koji je oblik uzela. Uvijek kažem da neizlječivo znači izlječivo iznutra. Vjerujem i znam da neizlječiva bolest ne postoji. Takozvana neizlječiva bolest uvijek se izliječi u nekom trenutku.”   Dr. John Demartini

Placebo je tvar koja navodno nema nikakvog učinka na tijelo, poput šečerne tablete. Učinak placeba primjer je zakona privlačenja  na djelu. Ako pacijent uistinu vjeruje da je tableta ljekovita, dobiva ono u što vjeruje i izliječen je.

Dr. Ben Johnson tumači slijedeče: ”Postoje tisuće različitih dijagnoza i bolesti. One jednostavno predstavljaju slabu kariku. Sve su rezultat jedne jedine stvari: stresa. Ako lanac ili organizam izložite prejakom pritisku, jedna od karika će puknuti. Sveukupan stres počinje jednom jedinom negativnom mišlju. Jedna je misao prošla bez kontrole, a onda je počelo stizati sve više takvih misli, sve dok se nije nagomilao stres. Posljedica je stres, ali uzrok je negativno razmišljanje, a sve počinje jednom jedinom malom negativnom mišlju. Bez obzira na to što ste stvorili, vi to možete promijeniti… jednom jedinom malom pozitivnom mišlju nakon koje slijedi još jedna.

Svi se mi rađamo s utisnutim temeljnim programom koji se naziva ”samoiscjeljenje”.

”Bolest ne može preživjeti u tijelu koje je u emocionalnom smislu zdravo. Vaše tijelo svake sekunde odbacuje milijune stanica, a istodobno stvara i milijune novih.”

”Razmislite na trenutak o tome. Pogledajte svoju ruku. Doima se čvrstom, ali zapravo nije takva. Stavite li je pod dovoljno snažan mikroskop, vidjet ćete veliku nakupinu energije koja vibrira.”     Bob Proctor

 

”Naše je tijelo rezultat naših misli.”

”Sretnije misli u suštini vode sretnijoj biokemiji te sretnijem, zdravijem tijelu. Pokazalo se da negativne misli i stres oslabljuju tijelo i funkcioniranje mozga, jer upravo naše misli i emocije neprestano iznova sklapaju, organiziraju i stvaraju tijelo. Bez obzira na to što ste stvorili od svojega tijela, to možete promijeniti kako izvana, tako i iznutra. Počnite gajiti sretne misli i u sebi probudite radost. Sreća je osjećanje stanja postojanja. Prst vam počiva na dugmetu s natpisom ”osjećaj sreće”. Stisnite ga sada i čvrsto držite prst na njemu, bez obzira na to što se događa oko vas.”   Dr. John Hagelin, kvantni fizičar