”Mi smo posljedica vlastitih misli.”  Budha

Vaše riječi imaju moć. Vaše misli imaju moć. Imamo negdje oko 65000 misli u jednom danu. Misli nam nailaze jedna za drugom, te iz tog razloga nemoguće je istovremeno misliti pozitivno i negativno. Mi imamo moć izbora. Mi biramo koje misli će dominirati nama, na koje misli ćemo staviti fokus.

”Bilo da mislite da možete ili mislite da ne možete, u pravu ste”  Henry Ford

Ako odlučimo baviti se prošlosti ili neizvjesnoj budućnosti znaći da nismo u sadašnjem trenutku. Dali su nama naše misli neprijatelji ili smo svjesno postigli da su nam naše misli prijatelji. Svaka misao je uzrok. Riznica se nalazi sakrivena duboko u nama. Za odgovorima na želje svoga srca treba svatko za sebe pogledati unutar sebe samih. Velika tajna krije se u našoj podsvijesti. Podsvijest zna odgovore na sva pitanja. Ukoliko, neposredno prije nego što ćete pasti u san, svojoj podsvijesti priopčite: ”Želim se probuditi u šest sati”, ona će vas probuditi točno na vrijeme. Podsvijest je graditelj vašeg tijela i u stanju vas je liječiti. Svake večeri prije nego što ćete pasti u san, mislite, držite fokus na savršenom zdravlju i vaša će podsvijest, kao vjerni sluga, izvršiti zapovijed. Dakle, komunicirate sa svojom podsvijesti svake večeri prije nego što ćete pasti u san, onih par minuta (moć se krije u tih nekoliko minuta) ili u meditaciji gdje postižemo alfa, odn. theta stanje.

”Čovjekov život je ono što njegove misli naprave od njega.”  Marcus Aurelius

Ne spuštajte si vibraciju na način da upotrebljavate izraze: ”Nisam u stanju to učiniti” ili ”Ja to ne mogu” jer podsvijest će vas uvijek shvatiti ozbiljno i potruditi se da zaista dobijete ono na što imate fokus, jer sve na što ste fokusirani razvija se i raste. Umjesto negativnih misli, negativnih afirmacija, govorite sebi: ”U stanju sam sve učiniti uz pomoć svoje podsvijesti.” Zakon života je zakon vjere. Vjera je misao koja se rađa u umu. Ne vjerujte u stvari koje vam nanose štetu i bol. Vjerujte da je podsvijest sposobna da vas liječi, nadahnjuje.

Promijenite li svoje misli, promijenit ćete svoju sudbinu.

Emil Coue je bio farmaceut i psiholog i začetnik pozitivnog mišljenja i osobnog razvoja koji je rekao slijedeće : ”Svakoga dana u svakom pogledu sam sve bolji/a, bolji/a i bolji/a.” te slijedeća rečenica: ”Negativne misli i negativne sugestije nemaju nikakvog utjecaja na mene na bilo kom nivou uma.” Ponovite si ove dvije rečenice svake večeri prije nego što ćete pasti u san. Reprogramirajte se, vi to možete. Kažite sebi: ”ja jesam” zdrav, zahvalan, kreator,  otvoren za promjenu svojih uvjerenja, otvoren za čuda, te, što god vam leži na srcu… Duševni mir i zdravo tijelo nužno slijede iz pozitivnog razmišljanja.