Moj početak bavljenja bioenergijom, energetskim iscjeljivanjem seže u moju 33.godinu života. Tu je, neznam šta točno ali tu je, prisutan je osjećaj, unutarnji glas, intuicija koji me gura, odn. uvlači, odn. otvara me za rad na sebi.

Ispred mene se upalila velika svjetleča reklama BIOENERGIJA, ili mi je netko ”šapnuo” BIOENERGIJA ili je kroz mene prostrujala misao ISCJELITELJSTVO ili šta god da sam ”čuo” ili ”vidio” tada nije toliko bitno koliko je bitno šta sam ja osjetio tada.

Tada, ne tako davno 2007. godine upišem se na školovanje kod g-dina. Zdenka Domančića, to školovanje je bio moj prvi susret sa bioenergijom, sa bioterapeutima, sa pacijentima, sa dijagnozama, sa bolestima, sa novim svijetom, za mene do tada nepoznat.

Meni tada hvala dragome Bogu nitko u obitelji nije bio bolestan, meni tada informacija bioenergija, iscjeliteljstvo bili su totalno nepoznati pojmovi. Meni tada osjećati bilo je nekako normalno, što u krugu školovanja sve se je svodilo na tehniku.

Gospodine Zdenko Domančić – Hvala na svemu.
Otvaram svojih 7 ordinacija, u 5 godina bavljenja bioenergijom, iscjeliteljstvom u javnosti, relacija Umag – Šibenik (Hotel Vrata Krke koji su me udomili punih godinu i pol dana gdje vam se ovim putem zahvaljujem), dali su mi 35 minuta etera u gostovanju na TV Šibenik, u emisiji Semafor. Hvala.

Zadovoljan, češće i prezadovoljan rezultatima, nakon 5 godina prestajem se baviti iscjeliteljstvom u javnosti. Zašto? Zato jer odrađujem tehniku bioterapije, bioenergije, tehniku iscjeljivanja, zatomljujem svoje osjećaje. Ne osjećam, nego tehnički izvodim pokrete ruku, ne osjećam. Slijedi faza preispitivanja, program straha se uključio u meni, iz razloga jer nisam vjerovao svojoj intuiciji, svojem unutarnjem glasu, svojem unutarnjem vodstvu, svojem unutarnjem biću, svom izvoru, svojem nefizičkom ja.

Kada mi je 2016.godine nadgrobna ploča pala na nogu, probudio se u meni osjećaj, osjetio sam u sebi zahvalnost. My wake up call. Desio mi se aha momenat.

Iz ovih stopa izlazim iz zone komfora u kojoj sam se bio uljuljao, uspavao, uvjerio sebe u sreću. Več na jesen kreće moja turneja školovanja ali nevezano za bioenergiju, seminari, školovanja diljem Europe zvani rad na sebi, investiranje u sebe, i to redom: BigU WakeUp Maximum achievement day, weekend Ljubljana (predivni predavači: Brian Tracy, dr.Aleksander Šinigoj, Ana Bučević, Aleš Lisac, Smiljan Mori), u 2017.godini; MMI – T.Harv Eker seminar, 3 dana Ljubljana (predavač Mac Attram), T.Harv Eker’s signature program Quantum Leap, i to redom: FTI – London 4  dana, NWA – London 7 dana, Trading Academy – London 3 dana, Train the Trainer – Frankfurt 5 dana (predavač Blair Singer, sviđa mi se njegov pristup: Code of Honor, u Frankfurtu sam i stekao certifikat Train the Trainer), da bi u jednom momentu stao i dozvolio svome unutarnjem biću da nadglasa moje vanjsko biće.

Na pitanje; šta želim raditi, šta volim raditi, šta obožavam raditi, osjetio sam. Na slijedeće pitanje: Čime bi se bavio, šta bi radio da imam sada sve pare ovog svijeta? Opet sam osjetio, dobio odgovor. I sada sam tu, u sadašnjem trenutku.  Hvala, fokus na zahvalnosti.
Ovo je skraćena verzija biografije, kompletnu verziju naći čete u blogu pod: MOJ PUT