”Zadnjih nekoliko tisuća godina, čovjek se kreće od naprednog spiritualnog bića ka primitivnom fizičkom čovjeku. Pređen je put od kozmičke harmonije u društvu i unutar nas do oholosti i sebičnosti, kojom degradiramo prirodu i naše društvo.”    Zmajeve Linije

 

Mi, svi mi smo sačinjeni od potpuno iste tvari – energija. Mi živimo u dualnom svijetu (crno-bijelo, noć-dan, muško-žensko, zadovoljstvo-patnja (Ne bismo prepoznali zadovoljstvo, da naše iskustvo nije uključivalo i patnju istog stupnja))…, to je kontrast ili trenutno neželjena situacija. Iako sve oko sebe percipiramo kao materiju pa na takav način i doživljavamo svijet i sebe, a dobro nam je poznato da je i Einstein ”davnih” dana rekao da je cijeli fizički svijet priviđenje, iluzija za što danas postoje i brojni znanstveni dokazi. Mi zapravo, živimo u vibratornom svijetu. Jer, mi smo vibracijska bića, mi vibriramo, te kao već pomenuto mi smo energija, u biti sve oko nas je energija. Mi svojom vibracijom privlačimo (tu je na snazi zakon privlačenja) odredjene stvari, odredjene situacije u životu, ljude, jednom riječju sve.

Naime, produžetak smo nefizičkog bića. Uče nas da na pojavu ili intenzitet emocije ne možemo utjecati, ona će se jednostavno pojaviti. Međutim, na osjećaje imamo utjecaj i možemo ih promijeniti. Život je emocija. Osvijestite zahvalnost, osvijestite trenutak.

Zahvalnost dragi moji, osjećati zahvalnost, zahvalnost da imam oči, da sada mogu čitati ovaj tekst – HVALA, gdje zahvalan sam da imam ruke da mogu ispisati, zapisati svoju misao – HVALA. Zahvaliti se riječima, zahvaliti se u svojim mislima, osjetiti zahvalnost svoga bića – HVALA. Univerzum hvala, Majko prirodo hvala, hvala mama, hvala tata, hvala korijeni moji – Volim vas. Hvala na mojoj predivnoj obitelji. Hvala živote, hvala, hvala, hvala i tako u nedogled – jer ja to osjećam, ja to vibriram i jer vibriram privlačim, jer privlačim, živim, odn. uživam ovaj život, dišem punim plučima, ova vibracija koju sada imam u svom fokusu, jer je održavam duže od 17 sekundi po zakonu privlačenja aktiviram momentum, vibracijski momentum, te jer sam prekoračio prag od 68 sekundi, aktivirao sam dovoljno taj momentum, ne da bi manifestirao, ali dovoljno jak momentum, da privučem još jednu misao i još jednu misao i slijedeću misao, da privučem ideju, zamisao, da privučem dovoljno momentuma, postupno dolazim do točke pomaka, gdje se vibracijski povežem (Vibrational Alignment) sa istomislečim misliocima, ljudima, koji sada nešto komentiraju, koji jesu na istoj vibraciji, koji poznaju upravo tu istu stvar, sada privlačim životna iskustva, koja potvrđuju tu misao. Kako nas uči zakon privlačenja, u toj točci se sada moja misao manifestira, ostvari. Iz očaja u nadu u samo 68 sekundi. I najmanji pomak vibracijskog stanja daje ogromne prednosti u smislu manifestacije.
…With the Flow…
Vaši osjećaji su u biti najjači i najvažniji među svim vibracijskim emocijama. Neprestano vam poručuju kako se vaše trenutne misli (vibracije) usklađuju sa izvornom vibracijom vašega Bića.

Zastani na momenat, udahni duboko i izdahni, izdisaj neka bude duži od udisaja, opusti se, možeš ti to, sjeti se i dobro razmisli o 10 stvari na kojima si ti zahvalan, zatim u čemu si dobar, zatim na što si ponosan, zatim i tek sada iz toga dobrog emocionalnog stanja djeluj.

To je emocija visoke vibracije , neka to bude: Plus stanje (+). Suprotnost je emocija niske vibracije, Minus stanje (-). Teške emocije poput straha, ljutnje ili srama vibriraju na nižim frekvencijama, dok emocije poput ljubavi, zahvalnosti, sreće i mira vibriraju na višim frekvencijama.
Vi ste stvorili ovu stvarnost sa svojim vibracijama, pa, promotrite svijet oko sebe i pogledajte gdje ste.
Ukoliko vam se sviđa ono što vidite, vaša vibracija je visoka.
Ukoliko vidite puno prepreka i frustracije, vaša vibracija je niska.

Chill out; uguglati ću umjesto vas, a znači slijedeće: umiriti se, primiriti se, stišati se, ohladi malo, daj ohladi, skuliraj se, jer borba je u suprotnosti sa dopuštanjem. Borba zahtjeva djelovanje, dok dopuštanje, vibracijsku usklađenost. Budite u prijatno mekanom, prirodnom stanju ”lako” stanje (easy). Stavite ”lako” stanje u vaš svakodnevni fokus. Potrebno je ”lako” stanje osvijestiti i držati u svom fokusu. ”Lako” stanje bivanja je to, sada vi drugačije vibrirate. Sada ste kreator svoje vlastite stvarnosti. Svjestan kreator.

Jer, kada promijenite sebe i svoj unutarnji svijet, promijeniti će se i vaš vanjski svijet. Sreća je u vama. Sreća je stvar odluke. Stavite fokus na mir u vama. Stavite fokus na emociju. Stavite fokus na sreću. Osjećaj se dobro, sada, ovog trenutka. Moć fokusa.

Meditacija da, ali ne cijeli dan, 10-15 minuta na dan, ujutro. Odaberite meditaciju disanjem, odn. vama najbližu, vama najmekši oblik meditacije. Stanje bez misli. Sadašnji trenutak. Osvještavanje trenutka. To se vježba. Biti u sadašnjem trenutku je sve čemu težite. Vježbajte promatrati. Biti bez buke u glavi.

Osvijestite disanje sa formulom 1:4:2 (npr. udah 5 sekundi, zadržite 20 sekundi, izdisaj 10 sekundi). Disanje je energija života. Energija je u svakom našem udahu i izdahu. Ključ je duboko pravilno energetsko osviješteno disanje.
Psiholozi nam govore da imamo 65.000 misli u jednom danu i da je od 90-95% misli negativnog karaktera. Eto zašto meditirati.

Voda, jeste li znali da voda osjeća. Svi dobro znamo da se bez vode život gasi. Japanski naučnik Masaru Emoto proučavao je i dokazao da voda razumije naše riječi (naravno, zvanična znanost ga je u istom trenutku proglasila kvazi-znanstvenikom i odbacila sva njegova istraživanja kao nepotrebna i šarlatanska). Proučavao je i dokazao djelovanje riječi, glazbe, slika i osjećaja na vodu, koja je sve čemu je bila izložena zapamtila i odgovarajuće reagirala. Rezultate svojih istraživanja je prikazao u bezbroj fotografija kristala zamrznute vode. Uguglajte i pogledajte sliku vode, vodenog kristala kada se vodi obraća uz riječi ljubav i zahvalnost. Naime, voda je glavni sastojak ljudskog tijela: normalno je to oko 60-70% tjelesne težine. Onda, šta činimo sami sebi, svome tijelu sa svojim mislima, sa svojim osjećajima?

Ruski naučnik Kirlian, poznat je po svojim fotografijama aure biljaka. No, nije mu uspjelo snimiti samo auru biljaka, već je također snimkama dokazao da biljke čitaju misli.

Zadnjih nekoliko desetlječa znanost je postala svjesna ozbiljnih ograničenja čovjekove vidne percepcije. Ljudsko oko osjetljivo je tek na uski pojas zračenja. Naša percepcija univerzuma zasniva se na sičušnom djeliću energije oko nas. Šokantna spoznaja je da naša suvremena tehnologija uspijeva otkriti tek djelić cijeloga spektra energije. Uzevši to u obzir, uviđamo da svatko od nas biva svjestan tek tri stotisučinke centimetra oko nas. Mi koji vidimo toliko malo od univerzuma, tako smo brzi u donošenju zaključaka i sudova, temeljenih na uskim granicama našeg vida.

Einsteinova slavna jednadžba E=mc² kaže nam da materija nije ništa drugo nego oblik energije ili na neki način privremeno oblikovana uskladištena energija, oblikovana da stvara fizičke predmete oko nas. Kvantna fizika je dokazala da su naša dosadašnja shvaćanja istrošena. Ne samo da je materija energija, nego je i sva energija u svoj suštini nefizička.