Tretman energetskog iscjeljivanja odrađuje se na daljinu, odnosno bez fizičkog prisustva. Za tretman na daljinu potrebno je dostaviti jasnu fotografiju osobe koju se tretira, fotografija nesmije biti starija od 6 mjeseci. Sa pacijentom se prije početka i po završetku terapije komunicira putem telefona ili mailom. Tretman na daljinu se odrađuje isključivo uz privolu pacijenta, pacijent mora biti upoznat s tretmanom na daljinu. Ako pacijent nije pri svijesti ili se radi o maloljetnoj osobi tada skrbnik može zatražiti tretman energetskog iscjeljivanja. Tokom tretmana na daljinu pacijent može sjediti ili ležati.

Tretman na daljinu traje 15-20 minuta kroz 4 uzastopna dana, i to od ponedjeljka do četvrtka u jutarnjim satima.

U slučajevima gdje za vrijeme odrađivanja iscjeljivanja bioenergijom, odn. tretmana energetskog iscjeljivanja, nije bilo nikakvih pomaka na bolje u 4 dana terapije, rezultati mogu naknadno postati vidni, te se objektivno i mogu očekivati od 15-90 dana nakon odrađenog tretmana. U slučajevima gdje je izostalo potpuno izliječenje, može se javiti ublažavanje simptoma bolesti, ostvarivanje veće samostalnosti kod pacijenta ili zaustavljanje širenja bolesti. Dijagnoza klasične medicine uvijek je dobrodošla.

ZNANOST IZA ENERGETSKOG ISCJELJIVANJA NA ”DALJINU” Iscjeljivanje bioenergijom ili energetsko iscjeljivanje na daljinu, fenomen je kvantne isprepletenosti. Energetsko iscjeljivanje na daljinu možemo provoditi na siguran način sa izvanrednim rezultatima čak i ako ne znamo točan mehanizam djelovanja.