ENERGETSKI COACHING UŽIVO 1 NA 1

//ENERGETSKI COACHING UŽIVO 1 NA 1
ENERGETSKI COACHING UŽIVO 1 NA 12019-03-04T19:37:55+00:00

 

Svi se mi rađamo s utisnutim temeljnim programom koji se naziva ”samoiscjeljenje”  Dr. Ben Johnson

Moj sadašnji pristup uživo nazivam energetski coaching 1 na 1, a odrađujem ga na slijedeći način: Nađemo se uživo jedan na jedan, ne u ordinaciji ovom prigodom, već na relaciji Umag – Kopar uz kavu, trajanje do jednog sata. U energetskom iscjeljivanju uživo vi ste podvrgnuti energetskom iscjeljivanju, dakle vi i osoba koju ste odlučili da je uz vas (ako to vama odgovara).
Kroz coaching namjera nam je doći do uzroka vaših sadašnjih tegoba, do spoznaje, do osvještavanja tegobe kao takve. Pomoći ću vama, odn. vašem tijelu ostvariti ozračje, umsko ozračje. Imate pametno tijelo i vi to znate. Vaše inteligentno tijelo ima rješenje svih vaših ”problema” ajmo to ljepše definirati – izazova.

Imperativ na zahvalnosti, na emociji visoke vibracije. Vrijeme je da preuzmete odgovornost.

Vrijeme je da zajedno prođemo kroz vaš kotač života, da prođemo kroz 4 koraka promjene. Ja vjerujem u vaše energetsko samoiscjeljenje.

KOLIKO PUTA JE POTREBNO DOĆI? Odgovor na ovo pitanje dati ćete si sami. Odgovor je vezan na vaše mišljenje o slijedećem: Što mislite, tko će biti zaslužan za vaše ozdravljenje? Vi ili ja?
Odnos energetski iscjelitelj – pacijent, sa toga stajališta želja mi je oduvijek da mi dođete jednom i nikada više, da od toga trenutka prohodate, vjerujete sebi i svojoj intuiciji, svome unutarnjem glasu, svome nefizičkom ja, svome izvoru, a iskustvo mi ukazuje na to da je potrebno doći 4 – 5 puta. Go with the flow.
Na nivou Human to Human želim vam svako dobro i kada smo na kavi i kada ste sami sa sobom, gdje god se nalazili, u dobrom osjećajnom stanju, na emociji visoke vibracije.

Na energetski coaching slobodno možete dovesti sa sobom jednu osobu, jer kada vi zaboravite nešto pitati, ona će to odraditi umjesto vas. Osoba koja ima afiniteta za takvu tematiku. Osoba istomišljenik koja će vam biti velika podrška i support na vašem putu. Krenite na put ka vašem ozdravljenju na svim razinama, na svim nivoima, da doživite još za vrijeme boravka na ovome planetu osjećaj Blago-Stanja, osjećaj harmonije, osjećaj Cjeline. Jer to je vaše pravo samim rođenjem.

Da li ste spremni preuzeti odgovornost? Izbor je vaš. 

This website uses cookies and third party services. Ok